Lysias Juristen, een naam van betekenis........

Over ons

Onze medewerkers kunnen bogen op een jarenlange relevante werkervaring m.b.t. diverse rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld arbeidsrecht, huurrecht, incasso, bouwrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en consumentenrecht. Ons streven is erop gericht cliënten te voorzien van deskundige en betaalbare dienstverlening. Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en heldere taal staan daarbij voorop. Gedegen advisering met als doel het bepalen en vastleggen van onderlinge juridische verhoudingen en het voorkomen van geschillen. Mocht zich een geschil voordoen dan trachten wij, waar mogelijk, een gerechtelijke procedure te voorkomen. Maar waar nodig wordt een gerechtelijke procedure niet geschuwd.

Tot ons - gevarieerde en gestaag groeiende - cliëntenbestand behoren zowel startende ondernemers als gerenommeerde bedrijven van allerlei "pluimage": van accountantskantoren tot transporteurs, van bouw- en aannemersbedrijven tot horecaondernemers en van zakelijke dienstverleners tot producenten en detaillisten in uiteenlopende branches. Maar ook particulieren weten de weg naar ons kantoor te vinden.

Het blijkt dat juist het uurtarief een drempel kan vormen om een jurist in te schakelen voor advies of rechtsbijstand. Want, zo luidt de zegswijze: "goede raad is duur". Wij vinden dat daarvan geen sprake hoeft te zijn. Juristen dienen zoveel mogelijk voordeel voor hun cliënten te behalen en niet andersom.

Voor meer informatie over onze werkwijze en concurrende tarieven verwijzen wij u graag naar de pagina ’Tarieven’.